به گزارش روز شنبه ایرنا حجت الاسلام محمد باقر روحانی فر هنگام عیادت از امام جمعه اهل سنت شهرستان بندرترکمن افزود: علمای اهل سنت در همیاری مرزبانان و ایجاد امنیت پایدار در مرزهای خاکی و آبی استان گلستان نقش مهمی داشته و دارند.
وی با بیان اینکه روحانیت در تقویت وحدت و همدلی اقوام و مذاهب مختلف گلستان نقش داشته است، اظهار کرد: تقویت هر چه بیشتر وحدت بین اقشار مختلف بهترین راه مقابله با توطئه های دشمن است و برای تحقق و نهادینه شدن این مهم تمامی اقشار بویژه افراد ذی نفوذ مسوولیت سنگینی دارند.
وی اظهار داشت: بدون تردید دشمنان ایران از وحدت شیعه و سنی ترس دارند و آنان برای ضربه زدن به حرکت عزت آفرین اسلامی در پی ایجاد تفرقه هستند.
وی بیان داشت: امروز دنیای اسلام محتاج از بین بردن عوامل تفرقه است که در این ارتباط علمای شیعه و سنی می توانند از آن جلوگیری کرده و حتی عامل وحدت هر چه بیشتر مسلمانان باشند.
روحانی فر گفت: جامعه ایران نیز بیش از هر زمان دیگری نیاز به وحدت و همبستگی دارد که این موضوع مهم همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری هست.
بر پایه این گزارش رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی مرزبانی کشور همچنین در دیدار با خانواده شهید موسی ایری در شهرستان بندرترکمن گفت: عظمت امروز کشور ما مرهون خون شهیدان است.
روحانی فر با وظیفه دانستن ادامه راه شهدا از سوی مسئولان ابراز داشت: این وظیفه باعث خواهد شد تا بتوانیم به وصیت و سفارش شهدا که همان حفظ نظام و پیروی از ولایت فقیه است، جامه عمل بپوشانیم.
از استوار یکم شهید موسی ایری که در سال 1370 طی درگیری با اشرار به درجه رفیع شهادت نائل آمد، دو فرزند دختر به یادگار مانده است.
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد.
ارسال نظر به عنوان مهمان